Сватбата на Илиян и Камелия беше уважена от сериозна извадка на колегите на певеца

Сватбата на Илиян и Камелия беше уважена от сериозна извадка на колегите на певецаСватбата на Илиян и Камелия събра най-популярните певци и певици в бранша. Чалга – звездите си донесоха настроението, подаръците...и липсата на всякакъв вкус!

Влюбените млади родители узакониха връзката си на брега на морето на едно прелюбопитно празненство. Както се полага, освен развълнувани роднини, стари приятели и бебче за шафер, сватбата на Илиян и Камелия не се размина, без да събере на едно място куп негови колеги.

И както вече сме свикнали да гледаме по чалга – тържествата - не липсваха издънки и модни гафове. Сочната клюка от сватбата на Илиян и Камелия е че Анелия е попрекалила с питиетата и флиртовете с Борис Дали. В интерес на истината обаче певицата си е избрала красив тоалет, който напълно подхожда на мероприятието.

За разлика от нея обаче, доста от колегите им пет пари не дават къде се намират и не са склонни да се съобразяват, подозира kliuki.bg. На общата снимка от сватбата на Илиян и Камелия едва си личи, коя е булката, например! Сватбата на Илиян и Камелия нв мина бвз гафове Преслава и Роси Пейчева са счели за уместно да се нагиздят с чисто бели рокли. От къде да им хфрумне на горките, че звездите са си звезди, но на една сватба има една – булката и за нея само е отреден белия цвят. Други пък са в черно от глава до пети, сякаш са в траур - Ивана, Тони Дачева, Кали, Траяна и Стояна, която освен всичко се и въргаля по земята. Фики Стораро обира точките!

Момчето с ултрачервения абитуриентски костюм се барна по къси гащи и потник на „джамбурето”. Пък после хоратат били злословели! Добре че в цялата позорна гледка имаше един красив ангел и това беше главната героиня.

Булката в сватбата на Илиян и Камелия безспорно е неотразима!