По "Планета" се задава нещо грандиозно, твърдят феновете! Камелия подготвя нов голям проект, който е в дует с Галин!

Новият партньор на Камелия има доста скандална репутация. В обществените среди се носи слух, че 23-годишният Галин харесвал мъже, освен жени. Той изживя няколко бурни любовни тръпки с красавици, но преди известно време се появиха папарашки снимки от спалнята на младия певец, в чието легло изглеждаше, че има мъж, припомня Kliuki.bg. Тогава се заговори за пръв път за предпочитанията на Галин, а след това последваха още няколко слуха, пуснати от негови познати, които потвърждават за странните неща, които младежът обичал.

[caption id="attachment_322739" align="alignright" width="300"]Неприятни слухове витаят за Галин, който пее с Камелия Неприятни слухове витаят за Галин, който пее с Камелия[/caption]

През последната година Галин е един от най-налаганите изпълнители на "Пайнер" сред мъжете. Неговият хит с Кристиана взриви всички класации. През септември по "Планет ТВ" ще се завърти нов негов дует, който този път ще бъде с емблематична фигура за тази музика, а именно Камелия. Песента с името "За минута" вече е готова и дори е заснет видеоклипът към нея, информират от сайта на телевизията.

Дали слуховете за Галин обаче са верни?! Това е въпросът, който си задават многобройните фенки на певеца. Девойките са полудели по него и няма да им бъде особено приятно, ако техният любимец се окаже с двоен стандарт по отношение на любовта.