Диляна Попова взе изключително трудно, но кардинално решение!

Красивата моделка Диляна Попова взе трудно решение, което най-вероятно ще изпълни съвсем скоро. Чаровната манекенка вече не издържа на писанията на жълтата преса, които ту ги разделят, ту ги събират с бащата на детето й Асен Блатечки. Диляна Попова е пред нервен срив и не издържа на спекулациите за любовта й с лошото момче на киното. Затова тя решила да емигрира, когато детето й стане на няколко месеца, пише ПИК.

Решението й било окончателно и те го взели двамата с Асен, доверяват близки до моделката.

[caption id="attachment_322877" align="alignright" width="300"]Диляна Попова взе кардинално решение Диляна Попова взе кардинално решение[/caption]

Наблюдателни виждат същата съдба на мачото на българското кино, каквато има и кинолегендата Стефан Данаилов. Незаконнороденият син на Стефан Данаилов от Ирен Кривошиева май ще тръгне по стъпките на този на Асен Блатечки.

И Владимир Данаилов живя дълги години зад граница, без никой у нас да подозира за неговото съществуване, припомня Kliuki.bg. Разликата в небесния сценарий е само в това, че за младия Данаилов не се знаеше нищо, а за съществуването на неродения Блатечки се знае, а историята прие гротесни размери още преди момченцето да се появи на белия свят.

Въпреки че се разделиха, Асен Блатечки и Диляна Попова си обещали в името на детето си да останат приятели. Героят от „Стъклен дом” и „Фамилията” ще се върне при семейството си и порасналата си дъщеря.

Припомняме, че Диляна Попова и Асен се запознаха на снимачната площадка, след което създадоха бъдещия си син. Двамата се опитаха да заживеят заедно, но това не им се отдаде.

Докато съпругата на Асен, режисьорката Катерина Горанова търпеше безконечните изневери на съпруга си, красивата му любовница не успя. Диляна Попова се раздираше от ревност, тъй като мачото продължаваше да палува със знойни хубавици и извън снимачната площадка.

Чаровната моделка не успя да превърне непокорния, самонадеян, независим Асен Блатечки в смирен домошар и двамата се разделиха. Бъдещият татко й помогна да обзаведе апартамента си, чието местоположение се пази в тайна дори и от най-близките й приятелки. Първите месеци най-голяма опора в отглеждането на сина им ще бъде майката Деляна Попова, а бащата обещавал да помага.