Ивана и Галена се хванаха за косите!

Поп фолк дивите Ивана и Галена си спретнаха нов екшън сценарий на чалга хоризонта. Старото и новото поколение на леката музика влезнаха в конфликт, но какъв ще е краят от нея можем само да гадаем.

[caption id="attachment_322905" align="alignright" width="300"]Ивана разгневи Галена с откровенията си Ивана разгневи Галена с откровенията си[/caption]

Поводът за свадата е изказването на поп фолк певицата Ивана, че по-младите й колежки не се интересуват от качеството на музиката, която изпълняват, а само от комерсиалната страна, от парите, научи HotArena.net. Което никак не е далеч от истината, категорични са повечето от почитателите на лекия жанр в музиката.

Затова и песните, дори и да са с етикет хитови имат живот един ден и няма да се помнят и тананикат след тях от поколенията, категорична е Ивана. Кралицата на поп фолка прави паралел със своето време, когато на слушателите певиците от нейния ранг поднасяха класни парчета, разбра Kluiki.bg.

И целта им е била не само да си напълнят джобовете след участия, а да оставят в сърцата и душите на хората, които ги слушат спомена за качествени и съдържателни песни. Сега не се съревновават талант срещу талант, а само пари срещу пари, довърши ти с думите си родената в Айтос певица .

Думите на Ивана по различни медийни изяви явно дълбоко са жегнали интимната половинка на вафления бос и тя изригна моментално. Жената на вафладжията намекна, че явно на ветеранката в бранша й е трудно да се приспособи към новите промени в гилдията. Галена продължи, че в зората на поп фолка е било по-лесно, защото певиците са били малко, а сега конкуренцията е жестока.

Освен това, не престана тя, в миналото можеше спокойно и безнаказано да се крадат гръцки или сръбски парчета, но сега за всяка чужда песен трябва дълбоко да се бръкнеш в джоба си. Певицата на годината за 2013 година се е взела на сериозно, щом заяви, че песните, които сега пеят колежките й са много над тези, които са изпълнявали Ивана, Глория и Тони Дачева.

Думите й веднага предизвикаха бурното неодобрението на форумци, които категорично заявиха, че Ивана и певиците от нейното поколение са легендите на „Пайнер”. И когато Ивана, Глория и Тони Дачева са изнасяли концерти и са пълнели стадиони и най-големите зали в страната, певици като Галена и сие дори не могат да си мечтаят за подобна слава.