Мария потресе с истината, която видяха с очите си хиляди потребители!

Хиляди потребители останаха шокирани при вида на Мария, която буквално отврати с последната си снимка. Не, Мария не е хваната на калъп или в тоалетната, но по-добре да беше това, отколкото да видиш физиономията й без задължителния фотошоп, пишат потребители в мрежата.

[caption id="attachment_322901" align="alignright" width="300"]Мария Мария - каква беше и каква стана![/caption]

Мария е заснета от случайни фенове, с които се е запознала по време на турнето на Пайнер. И, разбира се, снимката е качена от тях в интернет, без да си правят труда да я украсяват. От нея най-после лъсна цялата истина, а тя е страшна - Мария просто е обезобразена от т.нар. естетична хирургия, в която тя е вманиачена от години.

Бегъл поглед върху снимката на Мария е достатъчен, за да ужаси човек, а ако се задържим по-дълго върху нея /стига да намерим сили/, ще забележим отвратителни неща. Като например, че очите на Мария вече са станали различни едно от друго. Това е заслуга на постоянното инжектиране на ботокс против бръчките, с което Мара Отварачката прекалява от години, пише вестник "Уикенд".

[caption id="attachment_322902" align="aligncenter" width="300"]Мария изглежда състарена поне с 10 години, сама си го направи Мария изглежда състарена поне с 10 години, сама си го направи[/caption]

Употребата на подобни вещества се препоръчва чак след 45-годишна възраст, а наша Мария легна под иглите на крехките 20-25 години. В резултат на това лицето й прилича на маска за Хелоуин.

Втрещяваща е и усмивката на Мария, която вече изобщо не може да докара естествен вид, нещо повече - тя плаши, вместо да провокира отсрещна усмивка. Джуките й са целите криви, разцепени и на големи бабуни, които кой знае как целува горкият Християн Гущеров, коментират потресени потребители.

Що се отнася до назолабиалните гънки между носа и устата на Мария, там нещата са не по-малко страшни - от многото опъване и изглаждане в момента Мария се е сдобила с перманентни бразди, които не може да отстрани с нищо - е, освен с фотошоп, разбира се.

Ако продължава в същия дух, певицата рискува да заприлича на Квазимодо най-късно след още 15 години. А все пак тогава ще е още млада...