Диджей Дончо - любимият на Алекс Раева, е извън кожата си!

Голям скандал между диджей Дончо и Маги Халваджиян се заформи. Причината е в жестокия професионализъм на арменския тв продуцент. Както Marica.bg писа вчера, Алекс Раева няма право да ражда или забременява още една година. В противен случай ще трябва да плати грандиозни неустойки на Халваджиян, тъй като има договор с неговата фирма.

[caption id="attachment_322934" align="alignright" width="300"]Годеникът на Алекс Раева побесня от забраната на Халваджиян Годеникът на Алекс Раева побесня от забраната на Халваджиян[/caption]

Това обаче направо е вбесило диджей Дончо, който копнее за свое дете от много време, научи Kliuki.bg. Той е сгоден за Алекс Раева и през декември смята да се венчае за нея. Дончо обаче иска бебе още сега или поне със сигурност да е по-рано от лятото на 2015 г., когато възлюбената му ще излезе от оковите на Маги Халваджиян.

"Недопустимо е! Той какъв е, че да се меси в личния живот на служителите си? И ако забременее, какво? В първите месеци това няма да й пречи на работата. Направо съм бесен, ще потърся сметка лично от Маги." - беснее диджей Дончо.

Самата Алекс Раева също възнамеряваше да забременее най-после през тази година, тъй като идния месец тя ще навърши 34 години.

"Не мога да чакам вече, искам бебе" - са думите пък на красивата певица.