Диляна Попова е взела категорично решение, от което няма да отстъпи и крачка

Диляна Попова преди време взриви публичното пространство, че иска да отглежда детето си сама. Сега една от най-успешните ни модели също порази почитателите си с твърдото решения да отведе малкия си син в Испания. Дестинацията красавицата е избрала, защото в тази страна имала много и верни приятели, които ще й помагат в отглеждането на рожбата й.

[caption id="attachment_322968" align="alignright" width="300"]Диляна Попова е бясна на Асен Диляна Попова е бясна на Асен[/caption]

Припомняме, че Диляна Попова и лошото момче на киното се залюбиха на снимачната площадка. Дълго време те криеха връзката си, но накрая признаха, след като се разбра, че моделката чака дете от актьора, припомни Kluiki.bg.

Мачото на киното отиде да живее с нея, като загърби 14-годишния си брак с режисьорката Катерина Горанова и порасналата си щерка. Двамата дори обзавеждаха апартамента на манекенката в очакване на появата на бебето, което ще се роди към края на другия месец.

Безкрайните скандали на Диляна, породени от фриволното поведение на любимия и й заигравката му със знойни хубавици и извън снимачната площадка нагнети още повече нещата около тях. Героят на „Стъклен дом” и „Фамилията” отказа да се промени, а Диляна Попова отказа да го приеме такъв – непокорен, своеволен и полигамен. Затова двойката се разпадна, но красавицата и мачото останаха на прицел под прожекторите.

Синеоката хубавица не успя да свикне с писанията на жълтата преса. А отношенията между нея и Асен още повече се вледениха, кагато тя призна, че той не е мъжа на живота й. Все пак двамата остават приятели дотолкова, че са се разбрали да си поделят финансовите грижи по малкия. Асен обещал да поеме половината издръжка, щом Деляна замине в Испания.

Но Деляна Попова не спирала да беснее към Асен Блатечки, носи столичната мълва. Една от най-желаните жени в България недоволствала, че любовника й дава охотно интервюта, но никъде не говори за сина им, нито че има намерение да му даде името си. Дали ще се изложи дотам, че Деляна Попова да го принуди да признае сина си по съдебен ред, недоумяват близките до модела.