Юлияна Дончева роди за втори път на доста късна възраст, но пък споделя, че това е било най-правилното й решение!

Дончева е много щастлива от факта, че роди на 49 години, препоръчва го на всички жени над 40-годишна възраст, както се пише и от изданието "Всеки ден". Въпреки няколко години опити да забременее ин витро и неуспеха, тя и любимият й Станислав Недков най-после имат син. Той носи името на баща си и е израз на огромната им любов един към друг, споделя Юлияна Дончева.

[caption id="attachment_323020" align="alignright" width="300"]Юлияна Дончева Юлияна Дончева[/caption]

Таткото е присъствал на раждането, а сега е най-активен в грижите за малкия и отменя майката дори когато тя е у дома, той е истински щастлив, че си има наследник. Освен него, Юлияна Дончева има и друг помощник в лицето на по-големия си син, който е на 19 години. Това й позволява да сравни двата си периода на майчинство. Затова смята, че сега като по-зряла е по-пълноценна, уверена и знае какво иска. Докато преди години съчетаването на кариерата и семейството те кара да правиш компромиси, сега имаш увереността и спокойствието, от което има нужда всеки родител, за да подкрепя детето си.

След майчинството Юлияна Дончева няма намерение да се завръща в политиката, а по скоро да се занимава с телевизия. Тя определя настоящата ни политика като много груба и място, където жените към момента трудно биха се изявили успешно, научи Клюки.бг.