Глория отново събра погледите към себе си, показвайки се на морето!

Невероятно! Божественото тяло на Глория прикова вниманието. Възможно ли е тази жена да е на 41 години, се попитаха мнозина, след като зърнаха примата на поп-фолка по бански. Днес тя се пусна във Фейсбук от морето, видя Kliuki.bg, и показа, че изяществото й не се дължи само на славата. Дори да беше изцяло непопулярна жена, пак щеше да предизвика еуфория у всеки мъж, който я види по бански.

За да достигне до тази визия, Глория мина през безброй изпитания, свързани с диети и дори операции. По-възрастните й почитатели помнят, че като по-млада примата далеч не можеше да претендира, че е перфектна, но пък на 41 години е точно такава.

Представите, свързани с това как би трябвало да изглежда 40-годишната жена, са тотално разбити от Глория. Кое точно е редно и всъщност кое не е, вече изобщо не е сигурно, защото певицата в момента бие по визия много от младите си колежки. Да, сигурно е само едно - за красотата възраст няма.

Въпреки всичките грижи за тялото си, Глория има и природни дадености, които няма начин да бъдат отречени. Вижте я на морето в едно уникално и смразяващо кръвта фото!

[caption id="attachment_323028" align="alignnone" width="630"]Божествена Глория разтърси Фейсбук с това фото! Божествена Глория разтърси Фейсбук с това фото![/caption]