Васил Илиев до последно таял светли чувства към гимнастичката, която копнеела за световна слава

Васил Илиев криел нежна любов и преданост към първата си любов!

Преди още да стане Царя на нощна София и пред неговата заповед да трепери криминалния контингент, по-големият от знаменитите братя просто е мечтаел да стане легенда в борбата.

Докато се бъхтел в „Олимпийски надежди”, за да избяга от мизерния живот, който го чака в Кюстендил, срещнал гимнастичката Силвия. Двамата имали красива и романтична връзка по тогавашните соц стандарти, научи kliuki.bg. Тя мечтаела да е като идолите си Анелия Раленкова и Лили Игнатова, Васил Илиев й мъкнел тежките сакове с уредите и я изпращал по автобусите. Ходели заедно на море, а майката на бореца познавала избраницата му.

[caption id="attachment_323087" align="aligncenter" width="300"]Васил Илиев обичал до гроб Силвия Снимка от морето на влюбените. Кой да предположи, че това непохватно момче един ден ще кара държавата да трепери?![/caption]

Семейството очевидно одобрявало връзката им. Майката на Васил Илиев била толкова привързана към Силвия, че дори я наричала „снахичката ми”, твърдят от електронното издание „Всеки ден”.

Историята мълчи какво точно се е случило между влюбените, но се знае със сигурност, че друго момиче от Спортоно е забременяло от него. Васил Илиев постъпил отговорно към Мариета и се оженил за нея на скромна церемония.

От краткия брак на подземния бос останала единствената му официална наследница – Ивона. Той обаче продължи да питае искрени и дълбоки чувства към първата си любов.

Известно е, че след като се замогва, има много афери. Историите му със Соня Васи и настоящата половинка на Любо Пенев се спрягат за тези, които са го докоснали най-дълбоко.

Гимнастичката Силвия обаче му останала слабост и двамата не спирали да поддържат връзка. За въпросната дама не се знае много, а от любовта й с Васил Илиев останала една-единствена снимка.

Йоанна Драгнева разплака съсипаната Златка с неочакван жест (ВИДЕО)