VIP Brother Bulgaria преглътна загубата на Мартин Карбовски и Мариан Вълев като покани Костадин Костов

VIP Brother Bulgaria се очаква да разтърси ефира до месец, а първият сигурен участник в него е...Костадин Костов.

На редакционната поща на kliuki.bg получихме сигнал, че вече е уговорено участието на журналиста в реалитито за популярни люде.

Първият сигурен участник влиза в Къщата на мястото на Мартин Карбовски. Продуцентите не могли да направят „предложение, което да не може да откаже” на скандалния телевизионер, затова се примирили с негов автор. Костадин Костов е част от екипа му и като нищо ще осигури приличен рейтинг и провокации в ефира.

За жалост на феновете на VIP Brother Bulgaria, любимецът им Мариан Вълев също ще спази клетвата си да не стъпи в реалити. Въпреки тлъстия хонорар в размер от 150 бона, актьорът предпочел подновената оферта на любимото си „Под прикрите”.

Вместо да се излага като кифла наедно с другите звезди в социалистическата реалност на VIP Brother Bulgaria, доброто лошо момче ще се върне в кримката с нова мисия...или поне така твърдят запознати.

Докато впичета си играят на Машина на времето, Мариан Вълев ще има възможност да играе със Силвестър Сталоун. Димитър Митовски дал да се разбере, че ухажва холивудската звезда за кратко участие. Слай показал благосклонност и нищо чудно, ако го видим в ефира на националната телевизия.

А в това време Костадин Костов трябва да се представи максимално атрактивно в конкурентния канал. Той изглежда амбициран, ако се съди по поста, който е публикувал:

[caption id="attachment_323091" align="aligncenter" width="300"]VIP Brother Bulgaria започва през септември Някой изгаря от нетърпение...[/caption]

VIP Brother Bulgaria цели да запази топ-позицията на Нова по отношение на реалити програмите! Дали Костадин Костов ще помогне?!

Йоанна Драгнева разплака съсипаната Златка с неочакван жест (ВИДЕО)