Йоанна Драгнева останала изумена от силата на духа и любовта, които демонстрира Златка след тежката загуба

Йоанна Драгнева развълнува дълбоко Златка Димитрова.

Моделката, които тези дни трябваше да преживява всички радости и неудобства в очакване на сина си, преживя тежък удар. Наред с това обаче, срещна много съпричастност и подкрепа. Един от най-силните и красиви жестове, които получи е от новата й приятелка – Йоанна Драгнева, научи kliuki.bg.

Младата певица използва красотата й на бъдеща майка за видеото си „Силен и див”. Никой не очакваше нещастието, което последва. Златка Димитрова още се възстановява, а Йоанна Драгнева се е чувствала зле при мисълта, че нейния труд може да сипе още сол в прясната рана на красавицата. Йоанна Драгнева развълнува Златка Певицата разказва за колебанията си в „Блясък” и за това как дилемата й намерила неочаквано разрешение.

Силата на духа и щедрото сърце на Златка толкова я разтърсили, че тя категорично решила да й посвети песента. От своя страна пък възстановяващата се Димитрова сподели във Фейсбук:

[caption id="attachment_323099" align="alignnone" width="300"]Досега се подиграваха на Златка в песни. Благодарение на Йоанна обаче името на Димитрова вече се споменава с уважение Досега се подиграваха на Златка в песни. Благодарение на Йоанна обаче името на Димитрова вече се споменава с уважение[/caption]

Ето го й трейлъра на песента на Йоанна Драгнева, която ще остане специална в сърцето на Златка: