Анн – Джи драсна клечката на поредните военни действия между жанровете на българската музика с „Чупи Стойки”

Анн – Джи се събуди от дългогодишен зимен сън и реши да се завърне в музикалните класации като друсне парче с доста „откровен” текс и разкрития за Преслава.

Атлетичната изпълнителка, която не беше правила популярно парче от времето, когато се усукваше около Слави Трифонов, изведнъж реши да изтупа прахта от старата си слава. Вместо да демонстрира плът около Киро Скалата, Анн – Джи провокира страшен шум като роди ново парче, чу kliuki.bg.

[caption id="attachment_323109" align="aligncenter" width="300"]Анн-Джи показва тяло и ръси брутализми на килограм. Преслава - сразена! Анн-Джи показва тяло и ръси брутализми на килограм. Преслава - сразена![/caption]

Рецептата е изпитана: В „Чупи стойки” има цинизми на килограм и пювки по популярни персони! Прицел на крехката блондинка стана не кой и да е друг, а тази, която до смърт ненавижда конфликтите – Преслава.

Анн – Джи реди рими в разкритието си за „чудодейното” отслабване на колежката си: „Питаш как отслабна тая тлъст фолк певица – само с кока и водица”.

От HotArena.net подозират, че гаврата има просто обяснение – двете дами си делили общ мъж. Прословутият Георги Станоев – Бирмата изконсумирал двенките.

Историите и с Преслава, и с Ан- Джи вече са минало, но блондинката още търсела мъст.

Повече обаче смятат, че не мъж е музата на пеещата актриса. Глезаната търсила успешен и евтин ПР. Както изглежда, вече е успяла.

Сезонът вече е в началото на своя край, но Анн – Джи има време да пожъне успех с „Чупи стойки”, докато се прави на 100 кила. Феновете на Преслава беснеят и проклинат блондинката: „Колкото и да я плюеш, пак не можеш да я стигнеш – ни по глас, ни по хитове!”

Ето песента, която запали старата вражда между жанровете и даде нов тласък на кариерата на Анн-Джи: