Асен Блатечки получи своето наказание за доста лудия живот, който води от няколко години!

Както често става, от два стола се пада на земята най-добре. Асен Блатечки го осъзна, след като от няколко месеца изобщо не е усещал женска нежност, узна Kliuki.bg. С Диляна Попова всичко приключи, а и още след вестта за бременността тя по никакъв начин не го е зарадвала физически. Катерина Горанова - съпругата му, го прие обратно, но само на теория. На практика тя все още не му е простила цялата публична гавра с нея и засега избягва да има някакъв по-специален контакт с него, поне докато не бъде отново готова за тази стъпка с актьора.

[caption id="attachment_323161" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки в момента изкупва големия си грях Асен Блатечки в момента изкупва големия си грях[/caption]

Така бомбата е факт. Един от най-харесваните мъже у нас нощем спи абсолютно сам и нещастен. Ясно е, че до раждането на бебето не може да очаква нищо от Диляна, даже и нещо мимолетно, тъй като коремът й вече е сериозно наедрял. Катерина пък е много обидена. А да потърси при друга ласки би означавало да рискува отново брака си.

Дали това е достатъчно наказание за греха на Асен Блатечки към семейството му, не е ясно. Той обаче вече знае каква е цената на необмислените действия, извършвани под влиянието само на емоциите.