Мира Добрева преодоля кризата с Жоро Торнев и сега се радва на пълно щастие

Мира Добрева отбеляза поредната годишнина на сватбата си на плажа.

Най-красивото лице в родния ефир се поздрави със седмата критична година от брака си. Водещата преживя известни проблеми, за които намеква в две от посланията си във Фейсбук.

Тя и съпругът й обаче са намерили изход. В името на взаимната си любов и двете деца, които отглеждат, Мира Добрева и Жоро Торнев отново се пребориха за връзката си убедиха се от kliuki.bg. Мира Добрева и Жоро Торнев се помириха

Мира Добрева и Жоро Торнев се помириха Красивата водеща, за разлика от купища свои колежки, не заблуждава вярната си аудитория, че живее идеален живот. Не се фука с несметни богатства, образцови деца и мъж, който сипе купища пари подире й. Тя е просто жена, която е отдадена на семейството си и не се отказва пред изпитанията, пред които я изправя живота.

Наградата на Мира Добрева е една: възможността да се похвали с любовта на най-близките си. Блондинката не е организирала щури партита по повод годишнината - просто тя, съпругът и децата й се забавляват на плажа! Мира Добрева и Жоро Торнев се помириха

Мира Добрева и Жоро Торнев се помириха

Мира Добрева и Жоро Торнев се помириха

Мира Добрева и Жоро Торнев се помириха

Мира Добрева и Жоро Торнев се помириха

Жената на Жоро Торнев навърши преди дни 42 и е поредното доказателство на думите на Коко Шанел: „Човек живее до 40-годишнината си с лице, каквото му е дадено, а след 40-те – каквото е заслужил.”

Явно Мира Добрева е била щедра и добра с хората около себе си. На лице и фигура като нейните, могат да завидят момичетата на половината на възрастта й. Тя обаче не прави излишни демонстрации, а просто публикува снимки как се въргаля на плажа с децата.