Алисия побесня след подигравка с Валерко в социалната мрежа!

Певицата Алисия излезе извън кожата си заради гавра със сина й Валерко във Facebook. Фолк дивата публикува снимка на детето си, като очакваше всички да му се възхитят, че е много пораснало, видя Kliuki.bg. Вместо това обаче, още първият коментар гласеше унизителен колаж, според който Валерко не се обличал подходящо за възрастта си. Алисия веднага скочи, тъй като тя му подбира дрехите, разбира се, отговаряйки че не е никак остроумно и авторът на коментара е станал смешен. На снимката момченцето е облечено с бял потник и сини шорти, носейки слънчеви очила и шапка.

[caption id="attachment_323271" align="aligncenter" width="444"]Ето го Валерко на Алисия, облечен като възрастен! Ето го Валерко на Алисия, облечен като възрастен![/caption]

Виждаме, че малкият Валерко наподобява баща си Валери Божинов в излъчването и облеклото. Според един от потребителите обаче тази снимка изобразявала промяната в поколенията, тъй като преди малките момчета ритали топка., а сега се разхождали като манекени.

[caption id="attachment_323274" align="aligncenter" width="361"]Тази подигравка с Валерко вбеси Алисия Тази подигравка с Валерко вбеси и нарани Алисия[/caption]

Ако не друго, поне е сигурно, че Алисия е доста грижовна майка. От всичките й интервюта личи, че прави всичко в името на сина си. Затова изключително много я заболя, когато Валери Божинов изостави Валерко, за да направи семейство на Николета Лозанова.