Здравко Мандаджиев показа на колегите си как се вдига празненство – не само с пари, но и с отношение към традициите

Здравко Мандаджиев засрами по-комерсиалните изпълнители от музикалната компания, в която работи.

Той може да не разполага със средствата на тези, които се напукват от участия в чаллга-клубовете, но сватбата му засрами тези, които разчитаха да пропилеят само много пари за най-специалния си ден.

Народният певец се задоми официлано преди три дена, но за купона ще се говори още дълго време сред феновете, убеди се kliuki.bg. Здравко Мандаджиев се ожени по всички правила на традиционната българска сватба – с много народни песни и танци! За това свидетелстват коментарите на колежките му, които бяха поканени.

[caption id="attachment_323327" align="aligncenter" width="300"]Здравко Мандажиев вдигна щура сватба ВИП-гости и младоженци[/caption] Здравко Мандаджиев се задоми

Нелина, която е видяла кави ли не тържества от този тип например, обяви на страницата си във Фейсбук: „Наистина беше много весело и за това главните виновници са Ради и Здравко Мандаджиеви! Заразиха ни с тяхното щастие! Нека да са все така щастливи и през идните 100 години!:))”

За разлика от Илиян, който разтърси Слънчев бряг с дива чалга, а гостите му се изпоизложиха със стил и поведение, празникът на Здравко Мандаджиев и невестата му предизвика само искренно възхищение.

zdarvko_andadjiev_svadtba_2

Дамите от „Пайнер” се появиха с красиви празнични тоалети, никой не се изложи с бяла рокля или деколте до колената. С изпълнения и танци създадоха истински празник за „виновниците” и семействата им.

 

Щастливите младоженци се изкушиха с някои вноси елементи на празника си, но като цяло които подариха на гостите незабравима българска сватба. На изпроводяк Здравко Мандаджиев и Ради ги зарадваха с нещо специално, което да остане за спомен на присъствалите:

Ради и Здравко 17 август 2014 from Studio VIDEOCLIP on Vimeo.