Яна Димитрова си заслужи неформалния приз на най-красива ВИП-мама за 2014-та

Яна Димитрова буквално грее от щастие, когато е с двамата си мъже.

Младата майка, която мнозина подозираха в следродилна депресия, в действителност си е много добре. Вече я видяхме на шумно парти в клуба на мъжа си, на скромния му рожден ден и на откраднати ежедневни кадри. На всички тя твърде различна от „ергенските” си години и го отдавахме на грижите покрай бебчето и професионалните си планове.

Когато видим първата официална публична снимка на Яна Димитрова с мъжете й обаче, брюнетката е неузнаваема. Веднага разбираме защо бившата на Орлин Павлов беше наречена „Най-красивата ВИП-мама за 2014-та”! Танцьорката не е само предишната красавица, а направо сияе, докато държи в ръце малкото си съкровище, убеди се kliuki.bg!

[caption id="attachment_323504" align="aligncenter" width="282"]Яна Димитрова с бебе и Петко Яна Димитрова спечели най-желания комплимент за всяка жена![/caption]

Таткото на семейството ги е прегърнал грижливо и макар да се поизложи като демонстрира  умения с бебето, няма да оспорим факта, че много ги обича!

На официалната снимка до Яна Димитрова липсва само баткото на семейството. По същото време сигурно е с майка си Мария Игнатова и Митко Рачков. Задружното семейство обаче със сигурност ще компенсира липсата му при следващата фотосесия.

А щом Яна Димитрова се разхубавява с бебета, ние ще й пожелаем скоро да сбъдне мечтата и за малко момиченце!