Мария ентусиазирано нагушка най-малкото синче на колежката си, без да си дава сметка за ефекта от корекциите

Мария стресира малкия принц на колежката си Кали, докато демонстрира чистосърдечие и умения да бави бебе.

Певицата, която прави чудеса да се разграничи от вехтия си чалга-имидж и настоява да получава отношение съответстващо на самочувствието й, показа непознатата си страна. Докато течеше турнето на Пайнер не участва в нито един купон на колегите си, нито си общуваше кой знае колко с тях, дочу kliuki.bg.

Мария обаче обърна специално внимание на заможната Андреа, която си позволява да носи скъпи дрехи и обувки, колкото нея и... на бебенцето на Кали. Малкият Александър мина ветото на чичко Пайнер за децата на певиците и чинно присъстваше на проявите на мама!

[caption id="attachment_323631" align="aligncenter" width="300"]Бебе Александър е групар! Бебе Александър е групар![/caption]

Мъникът не се уплаши нито от тълпата непознати, нито от адския шум. Леля Мария обаче е друго нещо!

Бебе Александър видя на педя разстояние това, което навремето беше изкусително миньонче. Малчото като истински мъж се съсредоточи да гледа в деколтето й, отколкото в лицето – набръчкано от слабеене и с гигантски силиконови устни!

[caption id="attachment_323629" align="aligncenter" width="281"]Мария гушка Александър Леля Мария плаши бебе Александър, а и гладен бил горкият![/caption]

На Мария обаче едва й дреме. Тя е пословична с любовта, с която обсипва детето си и ентусиазма, с който превърна Християн в глава на семейство. Единствената непостигната мисия на певицата е да му роди дете.

[caption id="attachment_323630" align="aligncenter" width="284"]Мария гушка Алекс Такава съм любяща: те ми гласят фризурата, аз гушкам бебета![/caption]

Тя обаче ясно демонстрира, че не е загубила умения да гледа бебе. Мария не се отказва лесно и като нищо ще роди първият Гущеров III на династията.