Нина Добрев се ошишка неочаквано, качи близо 10 килограма!

Феновете на звездата с български корени Нина Добрев изпаднаха в откровен шок при вида на любимката си. Лицето на "Дневниците на вампира" изненадващо се ошишка като е очевидно, че е качила близо десетина килограма.

[caption id="attachment_323843" align="alignright" width="189"]Нина Добрев Нина Добрев не прилича на себе си[/caption]

Папараци заснеха Нина Добрев по време на лятната й ваканция на тузарския Ибиса, където актрисата разхождаше внушителни телеса на скъпа яхта. От предишното крехко момиче с изваяно тяло, познато на всички, нямаше и следа. А вместо красивите и стегнати крака на Нина Добрев се виждат доста мощни бедра, покрити с целулит.

Източници разкриха, че след раздялата с дългогодишния си приятел Иън Сомърхолдер, Нина Добрев опитала да се утеши с няколко мимолетни връзки, но в крайна сметка не успяла и като повечето американци намерила утеха в храната.

Нина Добрев не спирала да се тъпче с всевъзможни вредни храни като пици, хамбургери, чипсове и прочие, а разултатът от всичко това е наистина плашещ. "Ако продължава в същия този дух, Нина Добрев скоро ще заприлича на тюлен. Очевидно е, че страда от раздялата си с любимия, но храната няма да я избави от депресията - напротив, тя ще стане още по-голяма, ако осъзнае, че е заприличала на кит", коментират източници, близки до звездата.

[caption id="attachment_323844" align="aligncenter" width="300"]Нина Добрев яко се ошишка Нина Добрев яко се ошишка[/caption]

Към момента обаче Нина Добрев явно не се интересува изобщо от визията си и се харесва такава, каквато е, пък било то и дебела. Папарашките снимки на целулитните й бедра и видимо наедрял корем се разпространиха по света с бясна скорост, а симпатизантите й веднага я помолиха: "Нина Добрев, спри да се тъпчеш!".

Дали ще се осъзнае, или красивата Нина Добрев ще се превърне в поредната американска дебелана, предстои да видим тепърва.