Анелия е по-щастлива отвсякога

Гласовитата пайнерка Анелия ще се обзавежда с ново жилище. Изпълнителката на „Искам те, полудявам” обаче няма да си го купува сама. Новата придобивка ще е от богатия й любовник Калоян Арсенов. Милионерският наследник е забелязан да обикаля из луксозните софийски имоти в баровски квартали, научи HotArena.net.

Но младият мъж не е сам, а придружаван от майка си. Според клюката Анелия здраво е влязла под кожата на бъдещата си свекърва, щом родителката е неотлъчно до наследника си, за да търси жилище за него и певицата, разбра Kluiki.bg.

[caption id="attachment_323936" align="alignright" width="300"]Анелия и Калоян Арсенов са повече от приятели Анелия и Калоян Арсенов са повече от приятели[/caption]

Долорес Арсенова не е лесна и е известна с чепатия си характер. Тя трудно може да хареса половинка на сина си, още повече че категорично се противопостави на връзката му дори с Мис България Юлия Юревич, припомнят запознати.

Но явно красивата поп фолк фурия здраво се е настанила в сърцето на родителката. Припомняме, че хубавицата по същия начин се е вмъкнала и под кожата на бившия си Коко Динев, от когото има дъщеря. Неговата майка също трепери над Анелия и внучката си Ивон, а показно игнорира и Емилия и нейната рожба от сина й.

Анелия е щастливка, успя да забърше един от най-желаните ергени на България, не мирясват зад гърба й колежки. Въпреки че са засичани многократно из столични нощни клубове, а и в провинцията, където чаровницата изнася концерти, Анелия отрича упорито да има нещо със сина на екс министърката по околната среда Долорес Арсенова. Певицата постоянно казва, че това между нея и Калоян е обикновена дружба.

Приятелство ли е да се натискаш с най-желания мъж, а и да си качваш непрекъснато общи снимки с богаташкия син, като демонстративно го гушкаш и целуваш, не мирясват злобари. Така или иначе Анелия е ударила джакпота и въпреки плейбойския характер на мъжа до нея, той я глези като принцеса, пък се радват феновете й.