Брад Пит и Анджелина Джоли най-сетне си казаха своето "Да"!

Най-сетне се случи - Брад Пит и Анджелина Джоли вдигнаха дълго чаканата си сватба, която се превърна в събитието на годината. Това бе официално съобщено от техния говорител, а милиони фенове по света ликуват.

[caption id="attachment_324091" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли Анджелина Джоли и Брад Пит най-сетне официално женени[/caption]

Брад Пит и Анджелина Джоли надхитриха всички и основно медиите като се венчаха на тайна церемония във Франция преди броени дни, това съобщиха световните агенции, цитирани от Пик.

Брад Пит и Анджелина Джоли се врекоха едва пред стотина свидетели и гости в приказния замък Миравал във Франция. Припомняме, че те закупиха замъка преди няколко лета, след като се влюбиха в красотата му и природата наоколо.

Прелестната Анджелина Джоли е била съпроводена до олтара от своите двама по-големи синове, а двете щерки влезли в ролята на шаферки. Пръстените на младоженците, които са заедно вече близо 10 години, са били държани от най-малките им дечица.

[caption id="attachment_324092" align="aligncenter" width="300"]Сватбата на световните любимци вече е факт Сватбата на световните любимци вече е факт[/caption]

"Анджелина и Брад го направиха по най-финия начин, за да си осигурят спокойствието на сватбата. Как само преди седмица обявиха, че категорично не искат сватба и няма да се женят, а какво стана - хоп, направиха го", коментират по форумите почитатели на най-красивата и известна двойка в света.

[caption id="attachment_324093" align="aligncenter" width="300"]Прекрасни са заедно Прекрасни са заедно[/caption]

Паралелно със сватбата, Брад Пит и Анджелина Джоли ще заснемат свой втори поред общ филм в Малта, който е режисиран лично от красавицата.

[caption id="attachment_324094" align="aligncenter" width="300"]Толкова години и все още влюбени един в друг Толкова години и все още влюбени един в друг[/caption]

Предполага се, че снимките за филма обаче ще се забавят с няколко дни, за да може Брад Пит и Анджелина Джоли да избягат от всички на един макар и кратък, но прекрасен меден месец. Къде ще бъде той - вероятно всички ще узнаят чак, когато приключи.