Мика Стоичкова избърза като не спря да се фука пред цяла България!

Щерката на Камата - Мика Стоичкова доста избърза с фукните си пред цяла България. Любимката на Христо Стоичков не спря да алармира как била недоволна от отношението към нея в страната ни, как зарязвала всичко и как отивала на много по-добро и престижно място в Маями.

Мика Стоичкова разтръби, че щяла да работи в престижната телевизия Маями ТВ като репортер и казано накратко - тегли шута на "неблагодарните" българи. Какво се оказва обаче?! Източници на Хотарена.нет предоставиха скандална и напълно достоверна информация за това какво точно представлява въпросната Маями ТВ и че тя не е нищо повече от обикновен канал за... възрастни.

[caption id="attachment_324137" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова щяла да работи в телевизия за възрастни[/caption]

Репортерите в Маями Тв, към която Мика Стоичкова с кеф се е насочила, правели репортажите си в ултра оскъдни облекла или направо без тях. По-напористите репортерки оставали и без конец по себе си, само и само предаванията от нощните барове и улици да са по-гледаеми.

"Остава многозначителният въпрос - това ли се кани да прави Мика Стоичкова в Маями и за това ли трябва да й "завижда" целокупният български народ. Много престижно, няма що! Това можеше да го върши в която и да било дискотека у нас, само дето тук се котират далеч по-красивите от нея момичета", с насмешка коментират потребители по форумите, след "ексклузивната" информация за бъдещия прехвален работодател на Мика Стоичкова.

Дали Мика Стоичкова наистина се е отчаяла дотам, че да си свали дрехите и да прави подобни репортажи, за да се изхранва в мечтания от нея Маями, сигурни сме, че съвсем скоро ще разберем сами.