Диана Найденова пак започва работа в Нова ТВ, откъдето реално й започна нейното журналистическо развитие и израстване в кариерата!

Известната с хапливия си език и склонност към провокативни въпроси водеща помним най-вече и "Нека говорят". След като направи някои доста запомнящи се и дори скандални интервюта, тя определено си сечели признанието на мнозина и ненавистта на доста други зрители. От там Диана Найденова внезапно напусна, като самият Росен Петров, който също напусна в един по-късен етап навремето, обясни, че лично той нямал конфликт с Диана, а по-скоро неразбиране между нея и продуцентите.

[caption id="attachment_324190" align="aligncenter" width="300"]Диана Найденова отново в Нова ТВ Диана Найденова отново в Нова ТВ[/caption]

След това за по-малко от месец Диана Найденова пребиваваше в ТВ7, а след като изненадващо застана редом до Кеворк във "Всяка неделя" също така изненадващо, дори скандално го напусна, като разкри, че там работната атмосфера е нетърпима, че Кеворк е много авторитарен и налага навсякъде своя стил и за нея е непоносимо да работи там.

От септември пък зрителите на Нова ще видят Диана Найденова в нова роля. Тя ще прави телевизионни портрети на сочените за лидери на партиите в бъдещия парламент политици, а именно Борисов, Местан, Бареков, Миков и лидера на Реформаторите, който се очаква да бъде Радан Кънев или Лукарски, пише "Всеки ден".