Най-голямата щерка на Стефан Софиянски - Елена, отново се омъжи! Щастието на всички в семейството е огромно!

Както пишат и от изданието "Всеки ден", тази втора сватба се състояла тайно и само с най-близките край Созопол. Причините за това са във факта, че първо това е втори брак за дамата и освен това тя има дете, чийто баща е обвит в доста тайни.

Елена Софиянска се омъжи преди време за свой съдружник в една от фирмите, които управлява, но бракът й бе кратък и също така безшумно се и разведе с младежа. През 2007 година Елена роди първородния си син Стефан, кръстен на известния си дядо Стефан Софиянски. Но по-близките до семейството казват, че бащата на първия внук на Софиянски е Митко Каратиста, който има бизнес с охранителни фирми.

[caption id="attachment_324229" align="aligncenter" width="300"]Цялото семейство Софиянски Цялото семейство Софиянски[/caption]

Вторият съпруг на Елена се казва Лъчезар Йорданов, собственик на заведението „Баш Бар". Там всъщност се е състояло и сватбеното тържество на голямата щерка на Стефан Софиянски, който всички познаваме като един от лидерите на демократите у нас и водещ политик през периода на прехода.

Желаем щастлив съвместен живот на младото семейство! Дано този път Ели успее да намери щастието в любовта, което толкова дълго търси досега.