Малката Бирма си взе скъпото возило след бурната раздяла между него и Преслава!

След близо две годишна връзка, любов и очаквания за сватба, двойката не просто се раздели, а направи грандиозен скандал, приключил с бой в лятна дискотека. След това Георги Станоев и Преслава прекратиха отношенията си, но пък бизнесменът реши да си вземе обратно скъпото бентли - подарък за Преси, боядисано специално за нея в ярко розовата гама.

Разбира се, подаръкът бил избран от Преслава, за него Георги платил нескромните близо 300 хиляди, но пък след като го взел обратно, решил, че вместо да го продава и да му вземе по-малка цена, ще е по-изгодно и логично да го ползва самият той. Затова срещу 20 хиляди го пребоядисал в черно за него, пишат и от изданието "Всеки ден".

[caption id="attachment_324242" align="aligncenter" width="212"]Бившият на Преслава си взе колата Бившият на Преслава си взе колата[/caption]

След бурната им раздяла нито певицата, нито пък Бирмана изглеждат много нещастни, а уж се говореше, че искат да имат дете заедно. След скандала двамата за кратко се събраха, защото семейството на бизнесмена харесвало Преслава, но любовта им отново пропадна.

Сега Преслава обикаля по участия, тя е все още една от най-търсените и скъпо струващи изпълнителки на фирма "Пайнер". А доскорошната й любов пък не спира да се забавлява по заведения из София и по морето. Явно с тяхната романтика е свършено завинаги, счита Kliuki.bg.