Кубрат Пулев и любимата му Андреа ще вдигнат сватбата на годината!

Сватбата на годината - в това обещава да се превърне сватбата на Кубрат Пулев и Андреа. И не, защото и двамата са известни или имат хиляди почитатели, а защото подобно бракосъчетание не е имало никъде, още по-малко у нас.

[caption id="attachment_324369" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев и Андреа Кубрат Пулев и Андреа ще се оженят директно на ринга[/caption]

Кубрат Пулев и Андреа ще се оженят, но не на някое стандартно и сладникаво място, а на ринга. Да, това е самата истина, която бе потвърдена лично от Кобрата. Кубрат Пулев и Андреа ще се обрекат на вярност веднага след мача на Кобрата с Владимир Кличко, а сватбата ще бъде изнесена на самия ринг.

"Обещал съм, че ако грабна световната титла, ще вдигна сватбата с Андреа и то още там - на ринга, след срещата с Кличко. А аз съм мъж, който винаги спазва обещанията си. Така че очаквайте сватбата, но преди това гледайте как ще размажа противника. Чувствам се уверен, силен и страшно подготвен, знам какво да очаквам от Кличко, затова срещата с него не ме плаши. Напротив - искам я и я чакам с нетърпение", сподели Кубрат Пулев, който миналата седмица даде да се разбере, че не е хванал вяра на контузията на Владимир Кличко.

[caption id="attachment_324370" align="aligncenter" width="300"]Кубрат Пулев и Андреа се обичат ог години Кубрат Пулев и Андреа се обичат ог години[/caption]

Припомняме, че Кличко отложи мача с Кобрата, тъй като имал тежка контузия, но не само българинът, а и други световни боксьори не повярваха на това оправдание. Между другото остава висящ въпросът и с допинг пробите на Кличко, който продължава упорито да отказва да се подложи на тях преди мача.

Кубрат Пулев и Андреа обаче са уверени, че силата и успехът са с тях и няма да ги напуснат и сега, както не са го правили вече толкова години. Двамата браха доста ядове във връзката си, предимно в началото, но винаги намираха желание и достатъчно любов, за да останат заедно.

И ето, че най-накрая дългоочакваният миг наближава. След победата над Кличко, която цяла България му пожелава, Кубрат Пулев и Андреа ще се венчаят пред очите на хиляди зрители. И това ако не е сватба номер едно, здраве му кажи!