Близките на Гала недоумяват какво се случва с нея, за да постъпи така със Стефан!

Какво се случва с Гала - този въпрос си задават близките и приятелите на една от най-обичаните водещи, като не проумяват решението, с което тя причини голяма болка на приятеля си Стефан Николов.

Какъв бе шокът на всички, когато изненадващо научиха, че Гала категорично е отказала на Стефан това, за което до днес мечтаеше най-силно, а именно брак. 11 години по-младият от нея бизнесмен накрая се решил и по време на лятната им ваканция официално поискал ръката й, както подобава - на колене и с прекрасен пръстен с огромен диамант.

[caption id="attachment_324374" align="alignright" width="217"]Гала Гала мечтаеше за сватба със Стефан, а му отказа. Какво става с нея?![/caption]

Гала била силно изненадана, но още по-изненадан останал самият Стефан, когато тя му отказала. Причината за решението й не е ясна, а Гала не е дала и адекватно обяснение дори на разочарования млад мъж, коментират нейни приятели от Нова телевизия.

"Стефан е наистина силно влюбен в Гала и иска да сподели живота си с нея, но копнее и да имат свое дете. Обяснимо е, че Гала не иска да ражда, защото взима предвид възрастта си. Отказът й да се омъжи за Стефан обаче, е озадачаващ", разсъждават близки до водещата.

Припомняме, че Гала и Стефан живеят като истинско семейство от доста години, а бизнесменът е приел като свое дете щерката на водещата Мари Будева. Красивото момиче също обича Стефан като втори татко и би било доволно ако родителката му се омъжи за него, но уви - поне на този етап няма изгледи това да се случи.

"Стефан е силно наранен от отказа на Гала. Тя буквално му разби сърцето, но разбира се, двамата остават заедно. Стефан е толкова влюбен, че е склонен да продължи да живее на семейни начала, само и само да е до нея. Гала също го обича, дано това й помогне да намери смелост и един ден да му каже "Да", стискат палци приятелите на Гала.