Николета Лозанова най-накрая затвори устите на зложелателите и показа какъв човек е!

Красота, скъпи вещи и автомобили, лъскав живот - това е Николета Лозанова, но само привидно. Защото зад скъпата фасада се крие истинското лице на хубавицата, което малко хора познават. А именно - Николета като истински човек. Днес тя доказа категорично, че е човек с главно "Ч" и трогна всички с благородната си и сърдечно постъпка.

Въпреки че Николета Лозанова никога не е била първа приятелка със Златка Димитрова, тъкмо тя бе човекът, който подаде ръка на Злати в най-тежкия момент от живота й - загубата на дълго чаканото бебе.

[caption id="attachment_324378" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова - красиво лице, но и красиво сърце[/caption]

За да помогне на Златка Димитрова да излезе от депресията и да се възстанови, Николета Лозанова се сближи с нея и с истински чистото си приятелство успя да върне усмивката върху лицето на Злати. Макар и още силно измъчена, Златка Димитрова вече успява да се усмихне, което се дължи на най-близките й хора - майка й, Миро и най-верните приятелки, сред които се оказа и самата Николета Лозанова, видя Kliuki.bg.

Николета често се обажда на Златка Димитрова и двете излизат на кафе, обяд или просто на разходка, където прекарват наистина хубави мигове, а Злати постепенно се съвзема от удара.

"Това момиче наистина доказа, че има огромно сърце, а всички измислици по неин адрес са просто гадни лъжи на злобни и завистливи хора. Браво на Николета! Ако повече хора постъпваха като нея, България отдавна щеше да е на друг хал", коментират потребители в мрежата.

Постъпката и жестът на съпругата на Валери Божинов са наистина похвални и показват защо футболистът е с Николета Лозанова и защо се влюбва в нея все повече с всеки изминал ден. А малката Никол Божинова има пред себе си най-добрият пример за подражание.