Иван Христов зарязал Вихра по абсурдна причина, поне на пръв поглед!

Горката Вихра Петрова страда от доста време заради раздялата си с Иван Христов, но истината е, че водещият на "Къртицата" се оказа доста повърхностен. Той не харесвал как готви жена му. Всъщност тя не се славела с кой знае какви готварски умения, което вбесявало Иван, научи Kliuki.bg.

"Ванката е традиционалист. Той обича да се завърне от работа и да завари масата сложена. Нещо, което Вихра не му осигуряваше. Може би затова се разделиха. Просто имат съвсем различни виждания за брака." - споделя приятел на Иван Христов.

[caption id="attachment_324445" align="alignright" width="300"]Вихра оставена от иван заради готвенето Вихра оставена от Иван Христов заради готвенето[/caption]

В момента бившият водещ на "Сблъсък" би трябвало да се чувства отлично, тъй като новата му любима е невероятна в кухнята. Ирина Тенчева била способна да прекара цял ден у дома, за да направи мъжа си щастлив по отношение на храната, а и изобщо в домакинската работа. Докато единственото, което Вихра Петрова готвела на Ава, било палачинки. Именно това отблъснало Иван Христов.

Самият съпродуцент на "Къртицата" никога не би си признал, че е мъж, който залага предимно на домашния уют и това иска от жена си. Вихра търси повече слава, което не се нрави на Иван, който счита, че той е напълно достатъчен да издържа едно семейство. Явно различията във вижданията за живота костваха едно семейство.