Магда е невероятна хубавица и е много странно, че не може да намери своята голяма любов!

Уникалната красавица Магда страда от липса на любов. Може да звучи дори абсурдно, но всъщност няма кой да дари с физически ласки фолк дивата, научи Kliuki.bg. Нещо, което никой не е даже предполагал. Вината обаче е изцяло в Магда. Тя иска мъж, който да й предложи дом и семейство, а дотук така и не среща такъв. Всеки един предлага на певицата само и единствено мимолетни любовни романси, а това тя отдавна не го желае.

[caption id="attachment_324453" align="alignright" width="300"]Магда не може да открие пълното си щастие Магда не може да открие пълното си щастие[/caption]

"Искам любов и се боря за нея. В наши дни изобщо не е лесно да откриеш кой е човекът за теб, но без вяра си никой. Затова си мисля, че все някога и аз ще бъда щастливо влюбена завинаги." - споделя Магда.

Досега певицата на "Пайнер" не се бе замисляла сериозно за тези аспекти от живота, но тази година тя навърши 30-годишна възраст, което кара всяка жена да се замисли за бъдещето си. Красьо Черния не успя да дари Магда с пълното щастие и спокойствие, което тя искаше. Желаещите да го сторят са много, но изпълнителката на "Море и суша" има доста труден характер и нищо не се знае при нея.