Атанаска Тушева от Павликени е съсипана, купува ракия на килограм!

Последното медийно откритие - култовата Атанаска Тушева от Павликени, е съсипана. Перхидролената устатница, чийто най-верен другар в живота е ракията, тези дни пазарува пиячка на килограм. И не спира да реве, и да се заканва. Това разкриха източници, свидетели на вербалното разстройство, изляло се от устата на Атанаска.

Изумителното е, че този път Атанаска Тушева не изля злобата си към някой от поредните хейтъри, а към този, когото боготвореше - Азис. Русото недоразумение отправило сериозна закана да отпраши за столицата и да легне пред дома на Костинбродския славей в знак на протест, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324466" align="alignright" width="225"]Атанаска Тушева Атанаска Тушева скоро може да се сдобие с органичителна заповед[/caption]

Атанаска Тушева с болка в сърцето разбрала, че кумирът й не само няма намерение да се среща с нея, но дори смята да си извади ограничителна заповед, която да забранява на момата от Павликени да припарва и на километър от него. Азис бил потресен от простотията и неадекватното поведение на Атанаска Тушева, които го излагали - не само него, но и гилдията му като цяло.

"Азис е наистина уплашен от това, което видя и чу от Атанаска Тушева. Медиите веднага я превърнаха в събирателен образ на почитателите на поп фолка, което наистина ядоса Азис. Защото той може да е всякакъв и да се прави на шут, но определено има акъл в главата и се погнуси от приказките и действията на Атанаска", разкриват близки до певеца, пише вестник "Всеки ден".

Атанаска Тушева на няколко пъти опитвала да се свърже с идола си като му пишела писма във Фейсбук и дори издирила телефонния му номер, но Азис бягал от нея като от чумава. В момента Атанаска Тушева била перманентно пияна, защото само това й помагало да се утеши, разказват нейни познати от Павликени.

"Що ма съсипа, беее?! Мислех, че не си такъв боклук като другите, възхищавах ти сЪ. А ти мА предаде, ама щИ го върнаааа! Няма да спра да качвам в Тубата и ще видиш кво може Атанаска", крещяла в несвяст Атанаска Тушева пред живеещи близо до нея младежи.

Остава да видим какво ще бъде продължението на цялата тази "одисея" и дали в крайна сметка Азис няма действително да пробегне до "Нашата полиция".