Диляна Попова никога не е била по-бясна, изплака пред приятелки!

Хубавата Диляна Попова ще роди всеки момент. До появата на бебчето й на бял свят остават едва две седмици, но радостта й бе помрачена от нещо отвратително, което тя не очакваше. Това разкриха близки до Диляна Попова приятелки, пред които моделката изляла яда си и дори се разплакала от безсилие.

[caption id="attachment_324562" align="alignright" width="194"]Диляна Попова Диляна Попова тотално се разочарова от Асен Блатечки[/caption]

Това, че Асен Блатечки и Диляна Попова няма да останат заедно и да отгледат детето си като едно семейство, е ясно отдавна. Още преди месец Асен Блатечки се прибра при семейството си - щерка си Катя и благоверната си Катерина Горанова, но двамата с Диляна Попова се бяха разбрали да се грижат за бебчето, макар и разделени, припомня Kliuki.bg.

Какъв бил ужасът на Диляна Попова обаче, когато вчера научила, че бащата на детето й няма да присъства на раждането му. Оказа се, че точно около дните на термина Асен Блатечки изобщо няма да е в София, а в отдалечен край на България, при това със самата Катерина Горанова, пише вестник "Ретро".

Двамата работят заедно по първия филм с режисура на Асен Блатечки - "Люси", а работата им по него ги сближи сякаш отново.

Това, че Асен Блатечки пренебрегва раждането и детето си обаче, вбеси тотално Диляна Попова. Бременната манекенка, която тези дни се завръща от морето, буквално щяла да помете всичко наоколо, а виковете й се чували поне на сто метра.

"Глупак! Как посмя?! Как посмя да направи това и да предаде детето си?! На снимки бил, глупости! Кои снимки са по-важни от сина ти?!", крещяла Диляна Попова пред близки приятелки и дори се разплакала, но по-скоро от яд, отколкото от мъка по Асен Блатечки.

Минути по-късно обаче Диляна Попова се поуспокоила и троснато заявила, че Асен Блатечки изобщо не й трябва. "Както ще гледам детето си сама, така и ще го родя сама. Мъж не ми е нужен! Да си гледа работата и живота!", отсякла хубавицата Диляна Попова.

Остава да видим дали Асен Блатечки наистина ще сглупи дотам, че да пропусне раждането на бебето си, или все пак акълът ще му дойде и ще направи това, което е единственото редно нещо в случая.