Ако още не сте се убедили, че онлайн пазаруването на стоки превъзхожда по всички показатели купуването от конвенционалните магазини, разгледайте няколко виртуални витрини на български монобранд модни ателиета.drehi-(5)

Ако трябва да поставим оценка на креативността и автентичността на стилистите, селектирали модните сетове, то със сигурност тя би била най-високата. Изисканите съчетания от цветове, материали и дискретни украшения са еманация на загатнат оптимизъм, street shic и деликатна женственост. Цветовете на чантите са бледо жълто, прасковено розово, нежно оранжево, светло синьо, ментово зелено, екрю, бяло.

Задължително се добавя и червен детайл.

Две са основно линиите, които можем да намерим в онлайн монобранд бутици за дамски дрехи и аксесоари – небрежно елегантни ежедневни облекла и такива за свободното време, спорт и отдих. Те са толкова универсални, че границата между тях е много крехка. Добавяйки сако, чанта или тип обувка, единият тоалет може да се омекоти, а другият – да се облагороди. Принципът, заложен в колекциите за пролет/лято за 2014г., е идеята за различни комбинации на дрехите. Отвъд безупречното комбиниране и високотехнологичната обработка модните гиганти влагат еклектика в своите колекции. Те притежават умението да постигат оригинално и автентично съчетание чрез противоречието между различни стилове и култури. Еклектичният подход, размиващ границите, събира равнопоставени компоненти в идеална хармония, сякаш се допълват, противоположно на досегашната идея, че са се изключвали. Тези тоалети са проектирани за дамите, които имат достатъчно самочувствие да избяга от тривиалните дрехи, с които всички останали се обличат. Но би било добре да ги носят естествено, с небрежна елегантност. Използвайки haute couture не трябва да се очаква харесване заради добавения чар. Ако някой не ви обича и приема такава, каквато сте, няма да ви обикне заради нещо, за което сте платили. Носенето на такива дрехи е начин на живот и състояние на духа. Същевременно да изглеждат вътрешно убедени, че така изразяват своите идеали за красота. Противоречието провокира! Виж повече на: http://e-alexandra.com/