Анелия страда от факта, че повече може би никога няма да се превърне в красива булка!

Всяка жена си мечтае за брак, сватба, романтика, любов. Анелия не е по-различна, но при нея болката е, че единственият мъж, който й осигури тези неща, макар и краткотрайни, е Коко Динев. След него Ани бе отхвърлена многократно и продължава да бъде. Да, хубавица като нея няма как да няма много други по-специални отношения с мъже, но всички те търсят единствено физическата облага, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324645" align="alignright" width="300"]Анелия страда от липсата на предложения за брак Анелия страда от липсата на предложения за брак[/caption]

Проблемът е там, че Анелия вече не може да издържа на този тип отношения. Певицата иска отново да се омъжи, да бъде съпруга, може би дори и пак да стане майка. Жените са така устроени, че винаги търсят сигурност. Финансовата Анелия я има и сега, но страхът от самотата я кара да се чувства наистина несигурна.

В момента Анелия си мечтае отново да бъде булка, твърдят близките й. Тя търсела мъж с цел нещо сериозно, но никой досега не й го предлага. Имаше слухове за нейна любовна авантюра с Жоро Инкасото, който после я е оставил, понеже предпочел да запази семейството си. След това се появиха информации за тайнствен ухажор. Никой обаче не иска любов от певицата и това я съсипва.