Никой не е предполагал каква тъмна история крие любовта на Емилия и Коко Динев!

Привидно перфектното семейство на Емилия, Коко Динев и сина им Иван, крие толкова мрачна и тъмна тайна, за каквато никой не беше предполагал. Днес обаче се разкри, че семейство Диневи не е трябвало да бъде тричленно, а шестчленно. Да, това е самата истина, разкрита от близки до Коко Динев източници. Които разказаха зловещата тайна на Емилия и Коко Динев.

[caption id="attachment_324652" align="alignright" width="300"]Емилия Емилия премахнала цели три свои и на Коко Динев неродени деца[/caption]

Миловидната Емилия убила цели три свои неродени деца по нареждане на Коко Динев и то далеч преди двамата да се обявят официално като двойка. Първият път, в който Емилия заченала от Коко Динев, бил през далечната 2005-та година, когато тя станала любовница на милионера. Без да се интересува нито, че той е женен за Анелия, нито, че тя е съпруга на митничаря Красимир Димов, съобщи вестник "Всеки ден".

Без много да му мисли, Емилия признала на Коко Динев и двамата веднага решили да махне бебето, което не им отървало. Емилия обаче продължила да мачка чаршафите на бизнесмена и ето, че през 2007-ма година отново надула корема. Решението на Коко Динев и тогава било същото - веднага абортирай!

Върхът на абсурда е, че третата бременност на Емилия се случва само няколко месеца след втория й аборт през 2007-ма година. Но тогава тя действа като по учебник. Вече е свикнала и съвсем рутинно посещава клиниката, в която премахва и третото си неродено дете.

"Това обаче далеч не е всичко. Коко Динев не искаше Емилия да ражда и сина им Иван. Тогава обаче тя се възпротиви, тъй като лекари я бяха предупредили, че с толкова много прекъснати бременности, може да няма никога повече деца. Коко дори от това не се трогна. Спасението на Емилия беше новината, че е бременна с момченце. Само идеята за мъжки наследник накара Коко Динев да позволи раждането", разказват шокиращия разказ близки до фамилия Диневи.

Днес малкият Иван е на 7 годинки, а татко му го обожавал. Емилия не можела да повярва, че с него е станала подобна огромна промяна и сияела от щастие. И сякаш отдавна била забравила мъките, причинени й от Коко Динев.