Сашо Майонезата влиза в култовото шоу ВИП Брадър

Сашо Майонезата е приел офертата на продуцентите за новия сезон на шоуто и става един от съквартирантите на ВИП Брадър, гласи най-прясната клюка. Александър Найденов, известен като Сашо Майонезата приел, за да довърши окончателно гаджето си Елен Колева, съобщава Блиц.

Хубавицата, която е с двадесет и пет години по-млада от милионера я очакват тежки дни. Бизнесменът се е зарекъл да разкрие тайни, които досега не е споделял на никого, а обещал да мълчи „до гроб”. Именно заради тях организаторите на вървежното шоу му отправили съблазнителната покана, разбра Kluiki.bg

[caption id="attachment_324744" align="alignright" width="300"]Сашо Майонезата ще съсипе Елен Колева Сашо Майонезата ще съсипе Елен Колева[/caption]

Каква е цената, срещу която олигарха се е цанил да разкрие „кирливите връзки” на синеоката актриса засега си остава табу. Актрисата от Народния театър и един от най-богатите мъже се разделиха за трети път. Но този път окончателно, кълнат се и от двете страни. Продължилата близо шест години любов, заради която майонезения бос заряза 22-годишен брак и две деца бе раздирана от крамоли, подводни камъни, скандали и изневери.

Александър Найденов нееднократно признаваше, че има труден балкански нрав-ревнив, самонадеян, изискващ цялото емоционално и физическо внимание. Той обвини младата си интимна половинка в нескончаеми забежки, в паралелна любов с още двама и в емоционална неспособност да остане вярна на един мъж. Въпреки че я дари с тузарски апартамент, модерна кола и луксозно битуване, изгората не му се отдаде напълно.

Макар и „оборудвана луксозно”, на красавицата й писна да я обвиняват за младежки лудории и да сипят кофи от гнусотии върху й. Елен Колева заяви в прав текст, че не е трофей, притежание на мъжа. И върна на Сашо Майонезата ключа от луксозния апартамент, който бизнесмена й подари. Докато бившия й вече любовник обикаляше като цветарка телевизия след телевизия и ръсеше пиперливи думи за доскорошната си „гранде аморе”, Елен Колева се задоволи само да отговори във Фейсбук.

В социалната мрежа хубавицата написа, че само слабия мъж се страхува от властната жена, защото не умее да я опитоми. Още невероятни, пикантни подробности от връзката между Сашо Майонезата и Елен Колева ще научите във ВИП Брадър, обещават продуцентите.