Малката сладурана Крисия Тодорова е големият стимул на родителите си!

Проблеми тресат семейството на малката сладурана Крисия Тодорова. Неприятностите са между татко й Марин и родителката Ангелина, която буквално била на път да доведе семейството си до фалит.

Бащата на Крисия е бизнесмен, чиито доходи обаче доста намалели през последно време. Той се чудел какво да направи, за да издържа жена си и трите си дъщери, докато съпругата му Ангелина харчела като за последно. На фона на финансовите ядове на мъжа си, Ангелина пръскала по 400 лева на месец само за козметика - скъпи кремове за лице, които да я предпазват от бръчки.

[caption id="attachment_324877" align="alignright" width="300"]Крисия Тодорова Крисия Тодорова е истинско слънчице, но в дома й има проблеми[/caption]

За щерка си Крисия, Ангелина настоявала момиченцето да пие само от скъпата минерална вода, приготвяна във Франция - Вергиз, бутилка от която в магазина струва два лева, а в заведенията 4 лева. Над 30 лева излизала само водата на сладката Крисия всеки ден, а менюто на чаровницата се състояло единствено от полезни храни и биопродукти.

"Дотук добре, но семейството няма само една дъщеря - Крисия. Марина и Тифани също искат своите грижи и разбира се, не могат да бъдат делени от особено отношение спрямо Крисия. Затова бащата Марин се е видял в чудо. Той постоянно моли жена си да намалят разходите, особено за ненужните неща, но Ангелина не ще и да чуе. Тази жена е истинско бедствие", коментират близки до семейството на Крисия в Разград.

Хората разкриват, че заради надутия си характер Ангелина не се ползва с добро име в града. А след като Крисия станала толкова известна, с родителката й направо не можело да се говори.

"Добре, че Крисия има редовни ангажименти и вади добри пари от тях и от участието си в "Шоуто на Слави", иначе вече да са фалирали. Ако Ангелина продължава така обаче, нищо чудно на Марин да му писне и да се разведе с нея. Да видим после откъде ще вади парите за глезотиите си", шушукат злите езици.