Жени Калканджиева показа суровата си същност при развода с Тачо!

Твърде жестока Жени Калканджиева наказва по много суров начин Тачо за неговите постоянни забежки с други хубавици. Бившата Мис България смята да не остави възможност на бившият си възлюбен да контактува с общия им син Георги. Жени иска пълни родителски права, съобщи "България днес". Това значи, че тя иска Тачо да бъде аут от живота й завинаги. Основанията, които риалити звездата излага пред съда, са свързани с безотговорността на мъжа й и липса на всякаква ангажираност към възпитанието на детето по време на брака.

[caption id="attachment_325013" align="alignright" width="300"]Тачо сринат от Жени Калканджиева Тачо сринат от Жени Калканджиева[/caption]

Kliuki.bg припомня, че Жени Калканджиева сне тотално доверието си от Тачо след последната му измяна през пролетта. Тогава тя го изгони от семейното им жилище, а той замина за Испания. Преди това обаче Тачо имаше още няколко авантюри, които Жени прости. Най-известната от тях бе със Зорница Линдарева, която до ден днешен е ненавиждана от Жени.

Все пак обаче действията на Калканджиева изглеждат доста сурови, тъй като тя се опитва да откъсне сина си завинаги от неговия баща. В момента тече делото по развода, но шансовете Жени да спечели са огромни. Това пък не се отразява никак добре на самия Тачо, който бил съсипан и дори понякога плачел у дома, твърдят негови познати.