Андреа трогна Анелия до сълзи! Двете са толкова близки, че даже и Кубрат Пулев трудно застава между тях!

Взривоопасно признание е направила Андреа към Анелия, научи Kliuki.bg. Оказва се, че изпълнителката на "Хладна нежност" трудно би избрала измежду Ани и собственото си гадже Кубрат Пулев. Теодора Андреева се вижда много по-често с Анелия и точно това в случая е от основно значение. Кобрата тренира от години в Германия и въпреки голямата му любов към Андреа, певицата има може би още по-специални отношения със своя колежка.

[caption id="attachment_325084" align="alignright" width="300"]Андреа просълзи Анелия с признание Андреа просълзи Анелия с признание[/caption]

"Честно да си призная, ако сега ме заставят да избирам между теб и Кубрат, не мога да реша. Много те обичам, Ани!" - признанието на Андреа към Анелия.

Тези думи определено са трогнали изпълнителката на "Погледни ме в очите". Нейни близки твърдят, че тя също много обича Андреа и дори често се просълзява, когато двете си говорят открито една на друга. Те били като сестри, казват познатите им. Между певиците на "Пайнер" съществувала необикновена любов и даже Кубрат Пулев явно не може да я надвие.

За разлика от Андреа, Кобрата няма така близки приятели, с които да няма роднинска връзка. Затова за него любимата му е може би по-ценна, отколкото самият Пулев е за нея.