Родителите на Крисия Тодорова направиха нещо абсурдно, коментират техни познати!

Абсурдно и скандално решение взеха родителите на сладката Крисия Тодорова, с което потресоха всички в малкия град Разград. Техни познати не вярват на ушите си, но никой и нищо не е в състояние да разубеди Ангелина и Марин. Които решиха да спрат окончателно Крисия от училище. Да, това е самата истина.

Крисия нямало да стъпи в школоко си по време на целия първи срок, а след това щяла да държи приравнителни изпити, за да изкласи нагоре. Обяснението на родителите на Крисия било, че тя вече е звезда и няма време за губене - ако училището и науката могат да се определят като изгубено време, разбира се...

[caption id="attachment_325129" align="alignright" width="300"]Крисия Крисия няма да ходи на училище цял първи срок - това абсурдно решение взеха родителите й[/caption]

Нещо повече - родителката на Крисия - Ангелина направила и невъзможното, за да се премести да живее в столицата и то напълно безплатно. Слави Трифонов изпълнил молбата й и ги настанил в едно от жилищата, собственост на компанията му. Така суетната родителка на талантливата Крисия вече спокойно се изживявала като столичанка, разкриват очевидци.

Докато сладката Крисия Тодорова работела неуморно и репетирала за Евровизия часове наред, Ангелина изръшквала бутиците и моловете в София и не спирала да се фука пред приятелките си колко е важна.

"Добре, че има това златно дете и че Слави Трифонов взе Крисия под крилото си. Той вече й е уредил уроци при най-добрите педагози в Консерваторията, където Криси ходи няколко пъти седмично. Осигурил й е допълнителна работа с прекрасните музиканти от своя Ку-ку бенд и всичко необходимо. Вместо да се прави на важна обаче, майката на Крисия не трябваше да я спира от училище, а да я подтиква да се учи", коментират свидетели на станалото.

Те обаче твърдят, че за семейството на Крисия било много по-изгодно тя да работи по частни партита и да вади пари, отколкото да събира ум и знания. Затова и школото бързо отишло в девета глуха. "Дано поне да й намерят свестен учител и да не опропастят хубавото си дете. Неука ли искат да остане Крисия?!", не са съгласни и родители от училището на малката в Разград.