Слави Трифонов и Мартина Огнянова вече не живеят заедно!

Слави Трифонов вече е отново свободен, за щастие на фенките си, пък и свое собствено. Той окончателно се разделил с Мартина Огнянова, с която бяха заедно повече от четири лета. В момента обаче двамата не живеят под един покрив, разкриха сензацията хора от "Шоуто на Слави".

През общата си отпуска Слави Трифонов и Мартина Огнянова прекарали заедно само една седмица на море, след което се разделили. Осъзнали, че нещата не вървят, Слави Трифонов се върнал в столицата, а Мартина прекалала почивните си дни у дома на родителите си във Варна.

[caption id="attachment_325167" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Приказката на Слави Трифонов и Мартина Огнянова приключи[/caption]

Преди няколко дни, по време на репетиции, Слави Трифонов окончателно потвърдил факта, че с Мартина са скъсали като й се развикал пред очите на всички. "Времето ти изтече! Не разбра ли?!", креснал Слави Трифонов на Мартина Огнянова, която с насълзени от обида и уплаха очи бързо избягала от студиото.

Колежките й от балет "Магаданс" хукнали да я утешават, но и доста от тях не криели злорадството си, че "царството" на Мартина наистина е свършило и тя вече няма да се ползва с повече привилегии от останалите по време на работа, пише вестник "България днес".

Припомняме, че наскоро се пусна слухът, че Слави Трифонов е залюбил водещата от Би Ти Ви Лиляна Боянова, която също не останала безразлична към флиртовете и ухажването му.

Дали двамата имат връзка и това е повлияло за категоричното решение на Дългия да зареже Мартина, или просто чувствата му са изстинали с течение на времето и общата им работа, още не е ясно.

Със сигурност обаче Мартина Огнянова няма да се примири да изгуби Слави Трифонов толкова лесно и ще направи всичко възможно, за да си го върне обратно, убедени са служители в "Шоуто на Слави".