Анджелина Джоли и Брад Пит се оженили със строг предбрачен договор - звездната двойка, която наскоро реши да сключи брак най-после, преди това подготвила много стриктен предбрачен договор!

Освен че всеки от двамата много подробно определил финансовото си състояние, те изготвили и специален фонд, където да отидат парите за децата им и много средства относно благотворителни дейности. Предвидена била подкрепа за домовете, от които били взети трите им осиновени деца, както и пари за бъдещи медицински и научни проекти и изследвания, насочени към борба с рака и други заболявания - нещо, към което Анджи има сериозен интерес и работи активно от години.

[caption id="attachment_325383" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли и Брад пит се оженили със строг предбрачен договор Анджелина Джоли и Брад Пит се оженили със строг предбрачен договор[/caption]

Освен това за Брад Пит били предвидени много сериозни наказания, ако бъде хванат в изневяра към Анджелина Джоли. Ако съгреши, той ще се раздели с децата си, което ще го накара да се замисли сериозно, преди да се отдаде на изкушението. Все пак Брад Пит вече веднъж се разведе, за да се събере с голямата си любов Анджелина Джоли, пишат и от изданиетоно "Актуално". Тогава актьорът измени на жена си Дженифър Анистън и за да не повтори подобна грешка, Джоли се е застраховала предварително.

Бракът на двойката беше дълго чакан от мнозина, но се проведе на скромна семейна церемония само с най-близките, без много камери, звезди и снимки, нещо нетипично за звезди от такъв ранг, припомня Kliuki.bg.