Николета Лозанова може да прекъсне любовните си отношения с Валери Божинов!

Николета Лозанова намекна във Фейсбук, че в скоро време може да се раздели с Валери Божинов. Тя не довърши изречението, в което се казва какво друго си сменя жената след смяна на цвета на косата, видя Kliuki.bg. Мнозина от феновете й продължиха изречението със смяна на мъжа. Повечето прозряха именно това в написаното от Ники. Разбира се, Ни Ло е от хората, които обичат да заинтригуват почитателите си. Тя постоянно пуска провокативни статуси в мрежата, но този път може би намекът ще се реализира в действителност.

[caption id="attachment_325415" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова намекна за смяна на Божинов Николета Лозанова намекна за смяна на Божинов[/caption]

Слуховете твърдят, че Николета Лозанова в момента е в конфликт с Валери Божинов. Тя много се зарадва на трансфера му в Италия, тъй като това значи по-висока заплата за любимия й и съответно повече доходи за семейството. Ники обаче не иска да се мести да живее на Апенините, което е проблем за Валери. Той не желае брак от разтояние, докато Лозанова се надява да продължи телевизионната си кариера у нас, заради което упорства да се премести с Никол в Италия.

Нищо чудно написаното от нея във Фейсбук да е продиктувано от някой от поредните скандали с Божинов. Двамата не са винаги единодушни по въпросите, касаещи семейството, заради което дори преживяха кратка раздяла в края на миналата година.