Аня Пенчева не иска да повярва какво върши Петя Дикова!

Красивата актриса Аня Пенчева се поболя от нерви заради щерка си Петя Дикова, или Пипи - както всички я наричат на галено още от мъничка. Петя Дикова винаги е била съвестно, прямо и лъчезарно момиче, което никога не се е забърквало в скандали. Поне досега. Към днешна дата обаче явно хормоните са я ударили и Петя Дикова стана главна героиня в поредната столична Вип клюка.

Оказа се, че чаровната Петя Дикова е лудо влюбена. В което нямаше да има нищо лошо, ако обектът на чувствата й не бе семеен и с малко дете. Да, щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков има връзка с обвързан мъж с ангажименти, а двамата вече бяха засечени заедно и то посред бял ден.

[caption id="attachment_325460" align="alignright" width="300"]Петя Дикова Петя Дикова сгази лука, има големи проблеми с родителите си[/caption]

Случката стана в градинката зад НДК, където Петя Дикова била видяна да се разхожда хваната за ръка и сияеща от щастие с неизвестния към днешна дата млад мъж. Двамата изглеждали дори по-влюбени от нормалното като не спирали да се смеят и да се гледат така, сякаш ще се награбят всяка секунда.

И най-вероятно това щяло да стане, ако върху раменете на мъжа не седяла малката му дъщеричка. Момиченцето било на невръстна възраст и очевидно не разбирало какво се случва между татко му и симпатичната какичка, пише вестник "Уикенд".

Оказа се, че Петя Дикова наистина е здраво хлътнала по семеен мъж, което за родителката й Аня Пенчева, а и за строгия Сашо Диков, си е откровен шоков удар. Макар и разведени, а Аня Пенчева с втори мъж, те и двамата не одобрявали щерка им Пипи да се излага в обществото като любовница на женен мъж.

По-голямата болка за Аня Пенчева обаче била, че тя в никакъв случай не желаела дъщеря й да става повод за нечие нещастие, още повече, когато в цялата схема има замесено и невинно детенце. Това разкриха познати на Петя Дикова, които разказват, че Пипи вече е имала няколко сериозни разговора с родителите си по темата.

"Лошото е, че едва ли ще ги послуша. Като я гледаме колко е влюбена и как не вижда и не чува нищо освен въпросния господин, работата е ясна. Дано обаче не се окаже поредната, използвана и зарязана от семеен кръшкач. Камо ли пък да забременее от такъв", кръстят се близки до Петя Дикова от телевизията.