Янита Янчева беше единствената, която победи Ники Мартинов в Сървайвър: Островът на перлите, но вече ще я помнят с друго

Янита Янчева изуми верните фенове на предаването с появата си!

Ако обожавате приключенското реалити, със сигурност сте останали изумени при вида на онази знойна блондинка, която фигурира във звездния отбор на „Сървайвър: Камбоджа”, подозират от kliuki.bg.

Ако не помните най-впечатляващите моменти от шоуто, ще ви подскажем, че преди шест години реалитито беше спечелено от един феноменален играч. Ники Мартинов заслужено беше наречен „Човекът - Сървайвър”. Екстремният участник показваше изумителни заложби и в оцеляването на острова, и в игрите. Толкова беше добър, че има една-единствена загуба...И то - от момиче!

[caption id="attachment_325539" align="aligncenter" width="300"]Янита Янчева от Сървайвър Глезла, но победи феномен[/caption] [caption id="attachment_325547" align="aligncenter" width="300"]Янита Янчева от Сървайвър Тук ясно си личи какъв е оригиналът[/caption] [caption id="attachment_325542" align="aligncenter" width="300"]Янита Янчева от Сървайвър Оригиналният "размер" на Янита Янчева[/caption]

Въпросният „инцидент” се наричаше Янита Янчева. Червенокосата глезана на тате дразнеше отбора си с неумение да се справя и беше натирена по най-бързия начин. Това обаче не попречи да я поканят в „Сървайвър: Камбоджа” – в звездния отбор.

Янита Янчева не е предишната хлапачка. Сега е по-близо до тридесетте, учи право, работи в адвокатска кантора и...си е спретнала собствен сезон на „Пълна промяна”. Янита Янчева от Сървайвър Янита Янчева от Сървайвър Първото, което ще ви направи впечатление в нея е деколтето. Сладураната, която не беше съвсем плоска изведнъж се е сдобила с размер...”УАУ”! Наред с това си е усъвършенствала усмивката с помощта на чичковците в зъболекарския кабинет и клиниките по козметична хирургия. Носът също е пипнат, но умно! Запазено е дребно несъвършенство, за да изглежда естествен. Янита Янчева просто се оказа „Сървайвър”, но в козметичните промени.

Никой не очаква от глезаната на тате да триумфира в този странен сезон. Никой не я брои дори за финалистка. Янита Янчева обаче си гарантира мястото на някоя корица с впечатляващи подобрения! Виж разликите ТУК и ТУК!