VIP Brother Bulgaria доказа: „И едно магаре да вържеш, за да го показваш по пет минути на вечер, накрая ще стане суперзведа!”

VIP Brother Bulgaria превзе ефира със силен старт, впечатляващи участници и...неочаквана суперзвезда!

Докато пишман-лорда и естрадната дива разпределяха събратята си дали да тънат в лукс или да запрашат към ТВО-то, без да знаят си поделиха славата с четириног съквартирант, видя kliuki.bg.

Блондинки и професионални красавици бяха натирени под строй да се къпят веднъж на седмица и да търпят режим на тока, но не това се оказа голяма драма (освен за засегнатите). Във форуми и Фейсбук 90% от всички коментари бяха посветени на магарето в двора на „наказаните” ВИП-ове. Страстни клетви по адрес на мъчителите на животинчето се изсипаха!

Пороен дъжд се изсипа върху бедното същество, докато Ники и Алекс уютно коментираха под чадърите си. Почитателите на VIP Brother Bulgaria ревнаха възмутени: „Още утре ще звънна на Ани и Виктор!”, „Не ги е срам, че го и вързали! Що не коментират тия под дъжда?!”, „Няма ли кой да се обади на Дружеството за защита на животните?!”. VIP Brother Bulgaria направи звезда едно магаре

VIP Brother Bulgaria направи звезда едно магаре

[caption id="attachment_325559" align="aligncenter" width="300"]VIP Brother Bulgaria направи звезда едно магаре Марко Супер Стар![/caption]

Нароиха се колажи, създадоха се групи в социалната мрежа! В крайна сметка бедното магаренце на VIP Brother Bulgaria се отърва от мъките! Не защото Албена Вулева и Ива Екимова го нагледаха, а защото дъждът спря!

[caption id="attachment_325560" align="aligncenter" width="300"]VIP Brother Bulgaria направи звезда едно магаре И хората на Нова писнаха в знак на протест![/caption]

Продуцентите се надяваха (и със сигурност ще си ги получат) на скандали още в първата вечер. Едва ли са си мислели обаче, че ще оберат сума ти и ругатни заради „част от пейзажа”.

Едно обаче е сигурно! Има много истина в Златното правило на шоубизнеса: „И едно магаре да вържеш, за да го показваш по пет минути на вечер, накрая ще стане суперзвезда!” VIP Brother Bulgaria го доказа!