Албена Вулева съвсем го закъса!

Скандалната Албена Вулева мизерствала и затова приела офертата на ВИП Брадър- Образцов дом. Нуфуканата госпожа „Сигнално жълто” била на нулата откъм доходи и като „удавник за сламка” се хвърлила на предложението на продуцентите, за да закърпи поизтънелия си джоб.

Преди да прекрачи прага на Къщата и да стане част от семейството , Албена Вулeва обрала и последните си спестявания, за да си коригира външния вид. Дали пластичният хирург не си е свършил добре работата или интервенцията, която избрала не е сред най-качествените, но ефекта бил обратен. Вместо поразително, Албена Вулева изглежда отчайващо, пише в. „Всеки ден”.

[caption id="attachment_325602" align="alignright" width="300"]Албена Вулева останала без средства Албена Вулева останала без средства[/caption]

Скандалното й изказване, че ще мачка всеки с високите си токчета, който й се изрепчи, както и омразата й към всеки и всичко накара политбюро единодушно да я изпрати в другата къща на ВИП Брадър-работническото общежитие.

Невероятната естрадна прима Йорданка Христова и светския лъв Евгени Минчев, облечени в най-висшата партийна власт единодушно я изпратиха при „бачкаторите”. Устатата водеща успя да покаже чепатия си характер и там, още в първия ден. Мизерната обстановка тя ще дели с бившото гадже на Мика Стоичкова, актьора Иво Аръков, колежката си Ива Якимова, певицата Камелия Воче, милионерската щерка Ели Гигова и семейството Жени Калканджиева и Тачо, припомни Kluiki.bg.

Заклетата кавгаджийка, която за всеки намира какво лошо да каже с ироничен тембър, изглеждаше най-стресирана от останалите, заради примитивните условия. Явно от асоциацията с жилището, което обитава под наем. Според близки до интригантката то не е по-различно като интериор от това, в което Албена Вулева ще живее дни или седмици.

Защото след като й спряха предаването, Албена Вулева съвсем го закъса с парите. Тя имала огромни финансови проблеми, не успявала да си плаща навреме наема и хазяите й го намалили със стотачка от съжаление. Устатницата не разполагала със средства и от години не си е сменяла мебелировката, твърдят нейни близки. А и раздялата й с мускулест мачо, с който живеела на семейни начала пет години, окончателно я довършило.

Затова Албена Вулева се съгласила и на най-малкия хонорар от ВИП Брадър, който донякъде щял да спаси положението, в което изпаднала блондинката. В замяна трябвало да се заяжда с всички и за всичко, а това устатницата го умеела най-добре. В момента се трудела в кабелната телевизия „Евроком”, взимала малко пари и си докарвала някой лев, като пишела по различни сайтове..