Радина Кърджилова не е доволна от настоящата ситуация с Деян Донков и му постави ултиматум!

Само при едно условие Радина Кърджилова ще остане с Деян Донков. Ако актьорът я дари с бебе, тя няма да го зареже. В противен случай всичко между тях ще свърши, при това доста по-скоро от очакваното. Радина вече е на 28 г. и смята, че е дошло и нейното време да направи свое истинско семейство, научи Kliuki.bg. От години тя живее с Деян, но нито има брак с него, нито дете. Това й харесваше, но вече е на възраст, в която не я устройва подобен живот.

[caption id="attachment_325619" align="alignright" width="300"]Радина Кърджилова остава при Деян Донков само при едно условие! Радина Кърджилова остава при Деян Донков само при едно условие![/caption]

Това е причината Радина Кърджилова да постави сериозно въпроса за бебето пред Деян Донков. Дори актрисата е заплашила своя любим и колега, че ще го напусне, ако връзката им не се превърне в нещо повече от съжителство и вечен купон. Все още не се знае реакцията на Донков, но надали му се нрави приятелката му да го заплашва. Той вече има дете и това не е толкова наложителен въпрос за него, но любовта с по-млада жена често води до подобни ултиматуми.

Според слуховете, които витаят през последната година, Радина Кърджилова вече веднъж е била бременна, но тогава направи спонтанен аборт. Сега тя желае отново да се пробва да забременее, но Донков едва ли би се съгласил толкова лесно, защото това означава сериозен ангажимент не само към връзката им, но и към нов човешки живот.

"Двамата са изключителни личности - и отделно, и заедно. Всеки има силен характер, но когато ги съчетаят, стават още по-силни. Затова е въпрос на време да станат семейство." - смята колежка на Радина и Деян.

Въпреки че се говореше многократно за физически разпри между Донков и Кърджилова, те изглеждат невероятно влюбени. Това обаче едва ли ще попречи на 28-годишната актриса да зареже своя възлюбен, защото да има бебе е най-голямото й желание, а не се знае дали Деян ще го изпълни.