Янита Янчева вложи шест години от живота си и се превърна от глезена кифла в маце-трепач

Янита Янчева може да остави и Биляна Йотовска със зейнала уста!

Перхидролената кукла от „Сървайвър” изуми феновете на предаването с пълна трансформация. В началото си мислеха, че „купонджийката” от преди шест години е заложила предимно на силикон и пластики, но за всеобща изненада палавницата се е превърнала в истински боец – готов за реванш!

Янита Янчева преди може и да е дразнила подготвени дами като Яна Маринова, но се завърна в шоуто с тотално променен имидж. Хубавицата вече се смята за реалити-предизвикателството към Биляна Йотовска. Янита Янчева от Сървайвър пари

Янита Янчева от Сървайвър пари

Янита Янчева от Сървайвър пари С подходяща диета, убийствени тренировки и мото „Никакви извинения”, кандидат-адвокатката е изваяла тяло-трепач, видя kliuki.bg. Янита Янчева вече има хиляди фенове, които не се прехласват само по деколтето й и красивата усмивка!

[caption id="attachment_325673" align="aligncenter" width="300"]Янита Янчева от Сървайвър пари Реалити - предизвикателството към Биляна Йотовска показва изваяни мускули, но и изкусителни форми![/caption]

Янита Янчева от Сървайвър пари

[caption id="attachment_325675" align="aligncenter" width="300"]Янита Янчева от Сървайвър пари Едно от удоволствията след тежка тренировка[/caption] [caption id="attachment_325676" align="aligncenter" width="300"]Янита Янчева от Сървайвър пари Така се прави тяло - убиец![/caption]

Момичето съвсем като пленителната шефка на балет редовно публикува кадри от фитнеса и храната си, но това което се радва на най-силен интерес е резултатът! Янита Янчева побърка нета Комплиментите и неприличните предложения са си заслужени като се има предвид пълната промяна, която преживя Янита Янчева. Не е ясно дали ще оцелее сред вълците в отбора на звездите на „Сървайвър”, но със сигурност няма да бъде забравена отново!

Блондинката твърди, че иска да работи като адвокат. Може и да се реализира след време, но със сигурност ще е най-горещото тяло в колегията!

Все още се намират фенове на предаването, които мрънкат, че и тази година в „Сървайвър” има само алфа-мъжища и силиконки, но всички могат много да ни изненадат. Ако се вярва на Владо Карамазов и продукция – това е 100% сигурно!

А дали изкусителната Янита Янчева е въпросната дама с „въздишките” по скалите и любовната история – нямаме търпение да разберем!